Bio búzafű
A búzafűlé jelenleg a világ egyik legnépszerűbb egészséges táplálkozás-kiegészítője. Valójában nem újdonság a fiatal búzából préselt édeskés, zöld lének az alkalmazása az egészség védelmére.
Ismert volt Sumerben, Egyiptomban, a yogikus óind kultúrában és az Esszénus közösségekben. A modern időkben az Egyesült Államokban, több mint harminc éve Ann Wigmore használta, a már világhírű Hippokrates Health Institute megalapítója. A búzahajtásból kivont lé ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak. A búzafű zöld levét nagy becsben tartják a bibliai idők óta. Az első világháború alatt sebesült katonákat gyógyítottak vele az európai hadikórházakban szép sikerrel.
A füvek levében lévő hatóanyagot - a növekedés és a termékenység elősegítőjét - a 30-as években Dr. Schnaubel és Dr. Koehler fedezte fel Amerikában, de a búzafüvet Ann Wigmore és Victor Kulvinskas tette híressé, akik sokakat meggyógyítottak súlyos betegségükből. A fiatal füvek kipréselésével zöld levet nyertek, amely vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és klorofill gazdag forrása. Hogy a táplálékból a legtöbb ásványi anyagot és vitamint fel tudjuk venni, ajánlatos friss élelmiszert, vagy lehetőleg természetes ételt fogyasztani.
Sajnos, a mai zöldségek és gyümölcsök tápanyagban szegények, és legtöbbjükből nem tudunk eleget enni. Ezért egyre fontosabb, hogy az értékes és szükséges tápanyagokat más módon pótoljuk. A búzafű erre nyújt kiváló lehetőséget.
Tekintsd meg kínálatunkat!